Joulu lähestyy ja näin ollen on myös aika Bionerin pikkujoulujen!

Viime vuoden tapaan pikkujoulut järjestetään sitsien muodossa, tällä kertaa Kalevan killassa. Pukukoodina sitseillä on smart casual, eli saat pukea päällesi jotain astetta siistimpää, kuten esimerkiksi mekon tai pikkutakin. Ja koska joulua vietetään ystävien kesken, niin kutsumme myös alumnit mukaan!

Juhlassa on tiedossa perinteisesti riisipuuroa ja glögiä, sekä muita herkkuja. Alkoholiton menu kustantaa 7€ ja alkoholillinen 13€.

Myöhemmin illasta saamme myös kuuluisan vieraan käväisemään, jota varten voit halutessasi tuoda KEKE-lahjan, jolloin saat lahjaksi jonkun toisen tuoman lahjan. KEKE-lahja on sinulle tarpeeton asia, joka voisi olla toiselle iloinen yllätys. Lahja voi olla vanha, uusi, tai sinun tekemäsi. Tärkeintä on jakaa hyvää joulumieltä! Esimerkiksi kynttilä, kahvikuppi tai villasukat. KEKEn arvo ei saa ylittää 5 euroa. Tuothan KEKE-lahjasi paketoituna.

Ilmoittautuminen alkaa 13.11. ja päättyy 30.11. – Ilmoittautumisohjeet on lähetetty jäsenistölle sähköpostitse. Katso myös sitseihin liittyvä Facebook-tapahtuma!

Nähdään pikkujouluissa!