Bioner ry

Bioner Logo

Bionerin syyskokous 16.11.2022

Hei arvon bioneerit,

tervetuloa Bionerin sääntömääräiseen syyskokoukseen Tietotaloon TB109 keskiviikkona 16.11.2022 klo 16.15. Kokouksen esityslista löytyy tästä linkistä. Etäosallistumismahdollisuutta ei ole.

Syyskokouksessa muun muassa hyväksytään killan ensi vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä valitaan hallitus vuodelle 2023. Myös ensi vuoden Teekkarivaltuustoedustajat valitaan tässä kokouksessa. Killan kokouksilla on ylin päätäntävalta killan asioista, ja niissä äänioikeutettuja ovat Bionerin varsinaiset jäsenet. Muistathan siis huolehtia, että olet maksanut tämän vuoden jäsenmaksusi, jotta olet äänivaltainen syyskokouksessa!

Killan kokouksissa voi jättää ponsi-esityksiä. Ponnet ovat toiveita/kannanottoja, joihin ponnen laatijat toivovat hallituksen selvitystä tai valmistelua, ja hallituksen vastaukset niihin esitetään yleensä seuraavassa killan kokouksessa. Jos haluat jättää ponsiehdotuksen tai esittää muutosta johonkin esityslistan kohtaan tai käsiteltävään asiakirjaan, tee se oheisen lomakkeen kautta ennen kyseisen kohdan käsittelyä, mieluiten ennen kokouksen alkua.

Fukseille muistutuksena, että syyskokoukseen osallistumisesta saa fuksipisteitä! Jos kokouksen tai sen materiaalien suhteen herää mitään kysyttävää, ota yhteyttä allekirjoittaneeseen.

Bionerin hallituksen puolesta,

Maria Kukkula
Puheenjohtaja 2022

Bioner Bioteekkarikilta ry
16.11.2022