Bioner ry

Bioner Logo

Yritysyhteistyö Bioteekkarikilta Bionerin kanssa

Bioteekkarikilta Bioner tarjoaa monipuolisesti erilaisia mahdollisuuksia yritysyhteistyöhön. Yritysyhteistyön kautta opiskelijat saavat mahdollisuuden verkostoitua alan yritysten kanssa ja nähdä tulevaisuuden työntekomahdollisuuksia. Alla on lueteltuna yleisimpiä yhteistyömuotoja, mutta olemme myös aina valmiita uusille ehdotuksille!

Yritysyhteistyö

Yritysesittely

Yritysesittely voidaan järjestää paikan päällä koulun tiloissa, etäyhteyksin tai yrityksen tiloissa excursio-tyyppisesti. Yritysesittelyn mahdollisuudet ovat siis lähes rajattomat! Bioner järjestää vuosittain Biosaunan, joka yhdistää yritysesittelyt saunaillan kanssa. Osallistumme vuosittain RekryLAB-messujen järjestämiseen, jotka ovat seuraavaksi vuoden 2024 tammikuussa. RekryLAB-messuista löytyy lisää tietoa osoitteesta https://rekrylab.com. Näiden tapahtumien lisäksi vuoden 2023 syksyllä järjestämme RekomBIOnaation, joka kokoaa alamme opiskelijat ympäri Suomea yhteen.

Vuosijuhlat

Bioteekkarikilta Bionerin vuosijuhlat järjestetään vuosittain aina syksyn alussa. Syksyllä 2023 kilta juhlii 18-vuotis vuosijuhliaan! Vuosijuhlat tarjoavat mahdollisuuden saada näkyvyyttä poikkitieteellisesti, sillä juhliin osallistuu paljon kutsuvieraita muista killoista ja kaupungeista. Vuosijuhlille on tarjolla erilaisia valmiita mainospaketteja, mutta myös yritykselle räätälöidyn paketin tekeminen onnistuu helposti.

NamiAppro

NamiAppro on alkusyksystä järjestettävä tapahtuma, jossa kierretään Tampereen kahviloita. NamiAppro on 1500 osallistujallaan yksi Suomen suurimpia poikkitieteellisiä, täysin alkoholittomia, tapahtumia. Syksyllä 2023 järjestetään jo 15. NamiAppro! Lisää itse tapahtumasta ja yhteistyömahdollisuuksista löytyy osoitteesta https://namiappro.fi.

Opiskelijahaalarit, sosiaalinen media ja kiltalehti Reseptori

Yksi suosituimmista yhteistyömuodoista on mainospaikka opiskelijahaalareissamme. Tällöin yrityksen logo on painatettu tietyn vuosikurssin haalareihin ja näkyy niissä koko opiskeluiden ajan. Mainospaikkoja on haalareiden lisäksi nettisivuillamme sekä Reseptori-kiltalehdessämme. Näkyvyyttä on mahdollista saada myös Bionerin sosiaalisissa medioissa, kuten Instagramissa.