Bioner ry

Bioner Logo

Yritysyhteistyö Bioteekkarikilta Bionerin kanssa

Bioner tarjoaa monipuolisesti erilaisia mahdollisuuksia yritysyhteistyöhön. Yritysyhteistyön kautta opiskelijat saavat mahdollisuuden verkostoitua alan yritysten kanssa ja nähdä tulevaisuuden työntekomahdollisuuksia. Alla on lueteltuna yleisimpiä yhteistyömuotoja, mutta olemme myös aina valmiita uusille ehdotuksille! Ole siis matalalla kynnyksellä yhteydessä laittamalla sähköpostia osoitteeseen yritysvastaava(at)bioner.fi.

Yritysyhteistyö

Yritysesittely

Yritysesittely voidaan järjestää paikan päällä koulun tiloissa, etäyhteyksin tai yrityksen tiloissa excursio-tyyppisesti. Yritysesittelyn mahdollisuudet ovat siis lähes rajattomat! Bioner järjestää vuosittain Biosaunan, joka yhdistää yritysesittelyt saunaillan kanssa. Osallistumme vuosittain RekryLAB-messujen järjestämiseen, jotka ovat seuraavaksi vuoden 2025 tammikuussa. RekryLAB-messuista löytyy lisää tietoa osoitteesta https://rekrylab.com.

Vuosijuhlat

Bioteekkarikilta Bionerin vuosijuhlat järjestetään vuosittain aina syksyn alussa. Syksyllä 2024 kilta juhlii 19-vuotis vuosijuhliaan! Vuosijuhlat tarjoavat mahdollisuuden saada näkyvyyttä poikkitieteellisesti, sillä juhliin osallistuu paljon kutsuvieraita muista killoista ja kaupungeista. Vuosijuhlille on tarjolla erilaisia valmiita mainospaketteja, mutta myös yritykselle räätälöidyn paketin tekeminen onnistuu helposti.

NamiAppro

NamiAppro on alkusyksystä järjestettävä tapahtuma, jossa kierretään Tampereen kahviloita. NamiAppro on 1500 osallistujallaan yksi Suomen suurimpia poikkitieteellisiä, täysin alkoholittomia, tapahtumia. Syksyllä 2024 järjestetään jo 16. NamiAppro! Lisää itse tapahtumasta ja yhteistyömahdollisuuksista löytyy osoitteesta https://namiappro.fi.

Opiskelijahaalarit, sosiaalinen media ja kiltalehti Reseptori

Yksi suosituimmista yhteistyömuodoista on mainospaikka opiskelijahaalareissamme. Tällöin yrityksen logo on painatettu tietyn vuosikurssin haalareihin ja näkyy niissä koko opiskeluiden ajan. Mainospaikkoja on haalareiden lisäksi nettisivuillamme sekä Reseptori-kiltalehdessämme. Näkyvyyttä on mahdollista saada myös Bionerin sosiaalisissa medioissa, kuten Instagramissa.