Bioner ry

Bioner Logo

Alumnit

Tervetuloa Bionerin alumniosioon. Toivomme, että biotekniikan ohjelmasta valmistuneet pitävät tiiviin yhteyden kiltaamme. Meille on tärkeää ylläpitää ja vahvistaa suhteita entisten, nykyisten ja tulevien biotekniikan ammattilaisten välillä.

Kiltamme järjestää vuosittain alumneille tarkoitettuja tapaamisia, joissa entiset opiskelukaverit ja nykyiset opiskelijat voivat vaihtaa kuulumisia ja muistella vanhoja hyviä aikoja. Vuosittaisiin alumnitapahtumiimme kuuluvat mm. useat afterit, Alumnien wappulounas, sekä muita alumnitapahtumia, kuten Alumnisitsit.

Alumnit ovat myös tervetulleita osallistumaan killan vuosijuhliin. Lisäksi arvostamme alumneja opintotapahtumissa, jossa ohjelmastamme valmistuneet kertovat nykyisille opiskelijoille opintojen ja työtehtävien kokemuksistaan. Saatamme myös ottaa yhteyttä alumneihin, kun etsimme excukohteita tai mainostamme vuosijuhliamme.

Yhteydenpitoa ylläpidetään sähköpostilistalla bioner-alumnit(at)lists.tuni.fi, johon voit liittyä ilmaiseksi. Tätä listaa käytetään tiedottamaan tulevista alumnitapahtumista ja muista killan tapahtumista, joihin alumnit ovat tervetulleita. Listaa voidaan myös käyttää alumnien itse järjestämien tapaamisten suunnitteluun. Lisäksi on kevyempään tiedotukseen myös Telegram-ryhmä ja Bioner-alumnit löytyvät myös Facebookista. Liity alumnirekisteriin tästä tai alla olevasta lomakkeesta.

Yhteys Bioneriin, ei pääty valmistumiseen. Se vain muuttaa muotoaan. Alumnina olet olennainen osa yhteisöämme, ja osallistut jaetun kokemuksemme ja tiedon rikastamiseen. Odotamme innolla, että voimme toivottaa sinut tervetulleeksi takaisin ja kuulla matkastasi valmistumisen jälkeen. Jatketaan yhdessä yhteytemme vahvistamista ja luodaan mahdollisuuksia seuraavalle biotekniikan ammattilaisten sukupolvelle.