Onnittelut opiskelupaikasta ja tervetuloa Bionerille!

Fuksi tarkoittaa ensimmäisen vuoden yliopisto-opiskelijaa. Jos vielä mietit, mikä Bioner on, voit lukea kiltamme esittelyn killan esittelysivulta ja killan meininkiä voi fiilistellä alla olevasta kiltavideostamme.

Tutustu myös hervannan kampukseen tuutoreiden johdolla seuraavasta videosta.

Bioteknologian ja biolääketieteen tekniikan tutkinto-ohjelmassa voit opiskella monia mielenkiintoisia asioita. Lue lisää opinnot-sivulta. Jos haluat jo tutustua tuleviin opintoihisi, tarkempaa tietoa löydät opinto-oppaasta kandivaihe ja maisterivaihe.

Neuvoja ennen lukuvuoden aloitusta ja sen aikana

Kesän aikana

Lukukauden aikana

Käymme orientaatioviikoilla yhdessä kurssi-ilmoittautumiset ynnä muut tärkeät asiat, joten vastuullesi jää seurata yliopiston tarjoamaa sähköpostia, jonka kaikki saavat käyttönsä lukuvuoden alussa orientaatioviikoilla. Sähköpostiin tulee tärkeää infoa niin fuksivastaavilta kuin kurssien vetäjiltäkin, joten on äärimmäisen tärkeää pysyä linjoilla heti alusta alkaen.

Ennen yliopistoa et ole välttämättä joutunut lukemaan sähköpostiasi kovinkaan usein, mutta yliopistossa sitä tulee lukea päivittäin. Kuulosta alkuun työläältä, mutta tällä tavalla pysyt huomattavasti paremmin kärryillä ympärilläsi tapahtuvista asioista, ja valmistaudut paremmin akateemiseen elämään.

Lukuvuoden aikana myös polkaistaan käyntiin myös haalariprojekti, jonka avulla saat kiltamme samppanjankultaiset haalarit. Tästä ei tarvitse sen enempää stressata, mutta mahdollisia sponsoreita voi miettiä omien sukulaisten tai kesätyönantajien joukosta. Projektiin nimetään kolme vastaavaa, joka on todellakin palkitsevaa hommaa!